Aanbouw, waarom goed als uitstekend kan?

De gewenste kwaliteit met uitstekende service

Meer ruimte door aanbouw

Kom je net dat beetje ruimte tekort in je huis? Met een aanbouw kun je dat oplossen. Laat UitstekendBouwen je helpen voor het realiseren van je droomhuis! Misschien wil je een serre, werkplek of bijkeuken. Met onze gouden regels kies jij voor een uitstekende service waarin jouw wensen centraal staan. Jij fantaseert over het eindresultaat; wij doen het zware werk. We zorgen dat jouw huis tijdens de werkzaamheden netjes en bewoonbaar blijft. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar je kent vast de verhalen wel waarin alles uit de hand loopt. Het kan écht anders. Op deze pagina lees je wat wij op het gebied van aanbouwen te bieden hebben.

Bekijk onze gouden regels

Wat kunnen wij aanbouwen?

Ruimte vergroten

Ruimte vergroten

Huiskamer, keuken, badkamer of keuken vergroten, aanbouw aan achterkant of zijkant huis. De gewenste kwaliteit, uitstekende service! Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Werkruimte creëren

Werkruimte creëren

Kantoor bouwen, kamers scheiden, aanbouw aan achterkant of zijkant huis. De gewenste kwaliteit, uitstekende service! Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Een serre plaatsen

Een serre plaatsen

Verleng woonkamer, eetkamer of keuken met een serre voor meer lichtinval en ruimte. De gewenste kwaliteit, uitstekende service! Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Bijkeuken bouwen

Bijkeuken bouwen

Verleng de keuken met een bijkeuken voor extra ruimte. De gewenste kwaliteit, uitstekende service! Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Tuinaanbouw

Tuinaanbouw

Tuinhuisjes, veranda’s, terrasoverkapping, muurkas of tuinmeubels precies op maat en volgens jouw wensen. De gewenste kwaliteit, uitstekende service! Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Garage of carport

Garage of carport

Parkeer je auto veilig in de buurt met een garage of carport. Hout, aluminium of ander materiaal. De gewenste kwaliteit, uitstekende service! Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Dakterras of balkon

Dakterras of balkon

Vergroot de buitenruimte door een dakterras of balkon aan te bouwen. De gewenste kwaliteit, uitstekende service! Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Projecten van onze opdrachtgevers

Bekijk meer projecten

Bouw en klus projecten van hoogwaardige kwaliteit

Goede communicatie met directe omwonende
Er wordt altijd schoon en stof arm gewerkt
Snelheid in het bouwen en strakke planningen
Ontvang vrijblijvend persoonlijk advies

    Of bel ons op 085 130 3969 / mail ons op info@uitstekendbouwen.nl