Opbouw, waarom goed als uitstekend kan?

De gewenste kwaliteit met uitstekende service

Eindeloze mogelijkheden met een opbouw

Door gezinsuitbreiding of andere redenen ben je toe aan extra ruimte in je huis. Dat kan met een opbouw. Het is een soort puzzelstukje dat we aan je woning toevoegen. Met onze gouden regels kies jij voor een uitstekende service waarin jouw wensen centraal staan. Jij fantaseert over het eindresultaat; wij doen het zware werk. We zorgen dat jouw huis tijdens de werkzaamheden netjes en bewoonbaar blijft. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar je kent vast de verhalen wel waarin alles uit de hand loopt. Het kan écht anders. Op deze pagina lees je wat wij op het gebied van opbouwen te bieden hebben.

Bekijk onze gouden regels

Wat kunnen wij opbouwen?

Woonruimte vergroten

Woonruimte vergroten

Vergroot woonruimte met een opbouw aan de achterkant of zijkant van het huis, in de woonkamer, badkamer of slaapkamer, mogelijk op een hellend of plat dak en garage. De gewenste kwaliteit, uitstekende service! Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Werkruimte creëren door opbouw

Werkruimte creëren door opbouw

Creëer werkruimte met een opbouw aan de achterkant of zijkant van het huis, mogelijk op een hellend of plat dak en garage. Bijvoorbeeld voor een kantoor, wachtruimte of behandelkamer. Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen

Breid een kamer uit met een dakkapel voor extra licht en ruimte. De gewenste kwaliteit, uitstekende service! Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Projecten van onze opdrachtgevers

Bekijk meer projecten

Bouw en klus projecten van hoogwaardige kwaliteit

Veel ervaringen in waterdichte oplossingen
Prefabricage van wanden en daken
Snelheid in het bouwen en strakke planningen
Offerte aanvragen

    Of bel ons op 085 130 3969 / mail ons op info@uitstekendbouwen.nl