Aangenaam, wij zijn UitstekendBouwen

De gewenste kwaliteit met uitstekende service

Wie zijn wij?

Na jarenlange ervaring in de bouw viel ons één ding op: hoe mooi klussen ook worden uitgevoerd, als er geen aandacht is voor een nette werkwijze en dienstverlening verloopt de klus toch minder prettig. Dat kan en moet anders dachten wij. Veel bouwbedrijven zullen je vertellen dat zij de klus het beste kunnen opleveren. Maar leveren ze ook de beste service? Daar komt heel wat bij kijken. Daarom willen wij uitstekende service bieden. Dat doen we met onze gouden regels. Dat is de basis waarmee wij met jou starten. Daarnaast leveren wij de projectleiding en vakmannen. Je hebt dus alles onder één dak. Geen manusjes van alles, maar gedegen vaklieden die zich allemaal aan de gouden regels houden.

WhatsApp Image 2020-10-16 at 13.15.06

Waarom kiezen voor UitstekendBouwen?

Je ziet het al helemaal voor je: die nieuwe keuken, badkamer of slaapkamer. Maar wat moet er allemaal gebeuren om daar te komen? Op welk moment start je de verbouwing? En hoe zorg je dat je niet omvergelopen wordt door bouwvakkers? Dat zijn precies de vragen die wij voor je beantwoorden. Dat doen we door veel aandacht te besteden aan de voorbereidingen. Je wilt misschien snel beginnen, maar wij nemen de tijd om jou en je wensen goed te begrijpen. En dat doen we gewoon via een gezellig gesprek, geen ingewikkelde toestanden.

Van jouw bouwdroom maken we een 3D-tekening. Dan wordt het plaatje in je hoofd stukje bij beetje meer werkelijkheid! Als we van jou groen licht krijgen, gaan we aan de slag. Dat doen we op basis van heel goed vertrouwen. We vragen daarom geen aanbetaling. Iets wat veel andere bouwbedrijven wel doen.

Wij zorgen ervoor dat de verbouwing soepel verloopt. Ook houden we je woning netjes en bewoonbaar tijdens de werkzaamheden. We willen dat jij kunt terugkijken op een fijne tijd!

Waarom kiezen voor Uitstekend Bouwen B.V.?

Gouden regels waarmee we onze unieke werkwijze waarborgen.
Projectleiding, strakke planning en vakmannen onder één dak.
Zonder aanbetaling. We rekenen na rato van de werkzaamheden af.

Gouden regels van Uitstekend Bouwen

UitstekendBouwen hanteert zogenoemde ‘gouden regels’. Dit zijn regels die jij van ons mag verwachten. Niets meer, maar zeker ook niet minder! UitstekendBouwen staat voor:

Een luisterend oor voor al jouw ideeën, eerlijk en goed advies en veel aandacht voor alle belangrijke randzaken.

Je woonhuis blijft altijd goed beschermd, netjes en bewoonbaar.

Er wordt volgens planning gewerkt.

Onze vakmannen leven de beleefdheidsregels na en communiceren helder en duidelijk.

Je betaalt naar rato van de werkzaamheden en nooit vooruit.

We willen jou ontzorgen: jij fantaseert over het eindresultaat, wij doen het zware werk en schatten eventuele risico’s in of lossen eventuele problemen zo snel mogelijk op.

Eventuele meerkosten enkel na overleg en jouw goedkeuring.

Wij zijn voor jou altijd bereikbaar.

Elke dag ruimen de vakmannen alles op en we eindigen elk project met de stofzuiger.

Samen met jou vieren we het eindresultaat. Het einde van een prettige samenwerking!

Je mag ons te alle tijden aanspreken op deze regels. Maar, voor wat hoort wat. We gaan graag voor je aan de slag. We verwachten dan dat ook jij je 100 procent inzet voor een prettige, betrouwbare samenwerking! Dat komt neer op:

Duidelijkheid over wensen

Akkoord is akkoord

Betaling binnen vijf dagen na ontvangst van termijnfactuur

Zo simpel is het! En zo zorgen wij ervoor dat jij terugkijkt op een zorgeloze klustijd. Zin om aan de slag te gaan? Laat ons dan nu meteen weten waarbij we je kunnen helpen!

Waarom kiezen voor goed als het uitstekend kan?