Renoveren en onderhouden, waarom goed als uitstekend kan?

De gewenste kwaliteit met uitstekende service

Uitstekend renoveren en onderhouden

Wat mooi is, moet mooi blijven. En wat niet mooi is, moet mooi worden! Daarvoor bieden wij renovatie en onderhoud. Zo zijn we onder meer gespecialiseerd in houtrot vervangen. Met onze gouden regels kies jij voor een uitstekende service waarin jouw wensen centraal staan. Jij fantaseert over het eindresultaat; wij doen het zware werk. We zorgen dat jouw huis tijdens de werkzaamheden netjes en bewoonbaar blijft. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar je kent vast de verhalen wel waarin alles uit de hand loopt. Het kan écht anders. Op deze pagina lees je wat wij op het gebied van renovatie en onderhoud te bieden hebben.

Bekijk onze gouden regels

Wat kunnen wij renoveren en onderhouden?

Kozijnen plaatsen

Kozijnen plaatsen

Een visitekaartje voor jouw woning zijn de kozijnen. We leveren en plaatsen houten of kunststof kozijnen. De gewenste kwaliteit, uitstekende service! Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Dak overstekken en boeiboorden vervangen

Dak overstekken en boeiboorden vervangen

Vervangen van rotte dakranden, windveren, overstekken aan daken of dakkapellen van trespa, hout of andere materialen. De gewenste kwaliteit, uitstekende service! Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Houtrot weghalen

Houtrot weghalen

We zijn gespecialiseerd in het weghalen van houtrot in ramen, deuren en kozijnen. Vervangen van de kozijnen is vaak onnodig en ze worden weer als nieuw. Je krijgt garantie op de onderdelen en het kan er weer 10 jaar tegenaan. De gewenste kwaliteit, uitstekende service! Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Schilderen

Schilderen

Met of zonder houtrot zorgen wij ervoor dat jouw kozijnen, ramen en deuren er weer keurig uit komen zien door te schilderen. De gewenste kwaliteit, uitstekende service! Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Inbraakbeveiliging en sloten volgens het politiekeurmerk

Inbraakbeveiliging en sloten volgens het politiekeurmerk

Woning beveiligen met betrouwbaar hang- en sluitwerk. Inbraakgevoeligheid voorkomen. De gewenste kwaliteit, uitstekende service! Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat de rest van je huis schoon en bewoonbaar blijft.

Projecten van onze opdrachtgevers

Bekijk meer projecten

Bouw en klus projecten van hoogwaardige kwaliteit

Er wordt altijd schoon en stof arm gewerkt
Extra aandacht voor bestaande details
Eerlijk en vakkundig advies
Offerte aanvragen

    Of bel ons op 085 130 3969 / mail ons op info@uitstekendbouwen.nl